Verlichtende sessie

Tijdens de sessie ontvang je het liefdevolle Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

Door in het Goddelijk Krachtveld te zijn ontvang je energetisch licht en helende stemklanken, zodat je woordeloos en rechtstreeks aangeraakt wordt in je zuivere kern. Daardoor wordt het vastzittende en onbewuste Bronbewustzijn in het licht gezet en in beweging gebracht. Het Goddelijke Bronbewustzijn raakt jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn zodat je ruimte gaat ervaren om te leven vanuit wie jij in wezen bent.

ONTVANG UMOJA’S LIEFDEVOLLE IN HET LICHT ZETTEND BRONBEWUSTZIJN

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT van de VERLICHTENDE SESSIES EN boekingsopties
iedere maand maand in Amsterdam, Rotterdam en overige locaties

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Iedereen in de groep ontvangt hetzelfde. De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw erop dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.

Keesjan: “Genezing, transformatie, integratie en transcendentie vinden plaats door de Bron, de Eenheid. Ik doe als persoon een stap opzij zodat het altijd stromende Bronbewustzijn zijn werk in al zijn eenvoud kan doen door mij heen”

De groepssessie verloopt in stilte zonder interactie met Keesjan en de andere deelnemers. Je hoeft je alleen maar op jezelf te richten. De rest gaat vanzelf. Keesjan maakt de afstemming tussen het Bronbewustzijn en jouw zielbewustzijn en eenmaal liggend op je matje bevind je je in het nirvikalpa samadhi, zoals het in India wordt genoemd. Een staat van zijn waarin je veelal niet anders kunt dan blijven liggen en laten gebeuren dat wat zich aandient. Het Bronbewustzijn kent geen logica die de mind kan bevatten, maar werkt als een intelligentie die je begeleidt naar onbewuste lagen van dat Bronbewustzijn en zet het in het licht. Tijdens de sessie kunnen fysieke klachten worden verminderd of opgelost, worden transformaties in gang gezet of word je denkvermogen uitgelijnd met je zuivere kern. Ook kan het gebeuren dat je op natuurlijke wijze emotionele zwaarte loslaat. En weet dat alles wat zich aandient in dienst staat van het her-inneren van je authentieke zelf.

Uiteindelijk keert vanzelf het gevoel terug dat het klaar is en dat je weer op je stoel wilt gaan zitten. Neem je tijd hiervoor en blijf bij jezelf. Als iedereen zover is zal Keesjan het Bronbewustzijn in jou verankeren en bekrachtigen en nemen we afscheid.

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

DE HELDERE SPIEGEL
Wijsheid uit de Bron. De helende Satsang Tijdens deze groepsbijeenkomst kunnen vragen gesteld worden. Keesjan stemt zich af op de groep en voelt intuïtief in het moment wat er verteld dient te worden zowel voor iemand persoonlijk als mede voor de groep. Ook kun je vooraf vragen opsturen en dan zal er een keuze gemaakt worden welke vragen tijdens deze bijeenkomst van belang zijn.
lees verder
INDIVIDUELE SESSIE

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale - psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

lees verder
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder
gathering

De Gathering is een één of meerdaagse Groeps Bron Ontmoeting waar op een veilige manier ruimte gecreëerd wordt om bewust een onderzoekende reis in jezelf aan te gaan. Dit Samen-Zijn wordt in het Engels een Gathering genoemd. Kenmerk van de Gathering is dat je langere aaneengesloten tijd in het Umoja Bronbewustzijn verblijft. Door langere tijd in dit bewustzijn te zijn gaan we meer de diepte in. Datgene wat nog in je onderbewuste zit, wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht.

lees verder

ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar Keesjan waarin je dat aangeeft.

ga naar Contactformulier

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren…

Lees verder