individuele sessie

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale -psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individuele sessie kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

Een sessie heeft geen van tevoren bedachte structuur. Keesjan stemt zich af op jouw ziel en voelt in het moment wat je nodig hebt. Dat kan een combinatie zijn van het doorgeven van energetisch licht, gesprekken, intunen op fysieke klachten en het kantelen van blokkades. Het kan ook worden ondersteund door geluid en ademwerk. Je kunt wel van tevoren aangeven wat je persoonlijke wensen zijn. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een energetische behandeling of juist om het krijgen van inzichten en begeleiding via een gesprek.


KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT van de individuele SESSIES EN boekingsopties
Vertrouw er op dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt, onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.

Er wordt gericht samen gekeken om de symptomen en blokkades die je voelt in je lichaam en geest aan te pakken. Je krijgt ondersteuning en advies zodat jouw Bronbewustzijn weer vóór jou gaat werken. Je kunt tot inzichten komen wat het is dat je tegenhoudt om te zijn wie je werkelijk bent. Elke behandeling wordt gekenmerkt door een zeer diepe werking en nawerking. Je krijgt daarom handreikingen waarmee je vervolgens zelf, vanuit jouw autonomie en eigen kracht, aan de slag gaat. Op die manier ga je zelf de bewuste kracht achter de blokkade omzetten en spreek je jouw eigen genezende vermogens aan. Je leert je eigen (heel)meester te worden.

Iedereen ontvangt hetzelfde Bronbewustzijn, levenskracht of hoe je het ook wilt noemen. De ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en ook van sessie tot sessie. Als je meerdere sessies bij Keesjan volgt, individueel of in een groep, of je gaat met een wandeling mee of bent bij een Gathering dan zul je ontdekken dat geen bijeenkomst gelijk verloopt en ook de periode na de sessie heeft iedere keer haar eigen gezicht. Jouw eigen Goddelijke Bronbewustzijn wordt aangeraakt en gaat voor jou aan het werk met stromen van energieën die zich op dat moment aandienen om te smelten. Vertrouw er op dat alles wat tijdens en na de sessie gebeurt, onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming.

Een sessie is geen vervanging voor de reguliere geneeskunst. Heb je een aandoening of een ziekte, blijf dan contact houden met je arts. Indien nodig verwijst Keesjan je door naar een reguliere arts of therapeut.

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

VERLICHTENDE SESSIE

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Tijdens de sessie ontvang je het Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

lees verder
HARMONISERENDE WANDELINGEN

De natuur geeft onvoorwaardelijk en kent zijn eigen en ware ritme van harmonie. Wandelen en zijn in de natuur helpt je om verlichtende en harmoniserende plaatsen te ontdekken en te ervaren. De energie van en in de natuur helpt je om je te verbinden met Umoja ofwel Bronbewustzijn.

lees verder
gathering

De Gathering is een één of meerdaagse Groeps Bron Ontmoeting waar op een veilige manier ruimte gecreëerd wordt om bewust een onderzoekende reis in jezelf aan te gaan. Dit Samen-Zijn wordt in het Engels een Gathering genoemd. Kenmerk van de Gathering is dat je langere aaneengesloten tijd in het Umoja Bronbewustzijn verblijft. Door langere tijd in dit bewustzijn te zijn gaan we meer de diepte in. Datgene wat nog in je onderbewuste zit, wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht.

lees verder

ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar Keesjan waarin je dat aangeeft.

ga naar het Contactformulier

JOUW BIJDRAGE STEUNT DE UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren…

Lees verder