gathering

De Gathering is een één of meerdaagse groeps Bron Ontmoeting waar op een veilige manier ruimte gecreëerd wordt om bewust een onderzoekende reis in jezelf aan te gaan. Dit Samen-Zijn wordt in het Engels een Gathering genoemd. Kenmerk van de Gathering is dat je langere aaneengesloten tijd in het Umoja Bronbewustzijn verblijft. Door langere tijd in dit Goddelijk krachtveld te zijn gaan we meer de diepte in. Datgene wat nog in je onderbewuste zit, wordt op een authentieke manier naar je bewustzijn gebracht. Daardoor kun je jouw kracht en eigenheid gaan ervaren. Alles wordt verbonden op een eigentijdse, heldere, of woordeloze energetische wijze. Het bewustzijn dat wordt doorgegeven tijdens deze bijeenkomsten, is er voor iedereen die van binnenuit de behoefte heeft aan een eenvoudige benadering en oprecht de weg bewandelt naar een bezield en bewust leven.

EEN BRON ONTMOETING WAAR OP EEN VEILIGE MANIER RUIMTE GECREËERD WORDT OM BEWUST EEN ONDERZOEKENDE REIS IN JEZELF AAN TE GAAN.

Boek nu de GATHERING in De poort Groesbeek op 21, 22 en 23 oktober
Tijdens deze Gatherings hoef je niet hard te werken, je bent (bewust of onbewust) in een genezende staat van zijn.

Een Gathering heeft geen van tevoren bedachte structuur. Diverse vormen van Bron Ontmoetingen kunnen een plek krijgen: een Verlichtende sessie met de hele groep, korte Individuele gesprekken, een Dansavond in Taal Licht -Symbolen, Harmoniserende Wandelingen of een avondvullend programma bijvoorbeeld met een bijzondere inspirerende film. Groepsgesprekken tijdens een Gathering in het Umoja Bronbewustzijn krijgen veelal het karakter van ‘Satsang’ een woord uit het Sanskriet, omdat we door het verblijven in dit bewustzijn gaan spreken vanuit onze authentieke waarheid en kunnen luisteren naar onze innerlijke leraar / gids. In plaats vanuit je rationele brein te spreken brengt het je verstand cq denkvermogen op één lijn met je zuivere kern. We zijn wakker in Bewustzijn.

Tijdens deze Gatherings hoef je niet hard te werken, je bent (bewust of onbewust) in een genezende staat van zijn. Ook wordt er geen zwaarte gecreëerd. Het is los en vrij en op een natuurlijke manier komt er wat komt. Wat er dan ook is, is helemaal perfect. Onze ervaringen en inzichten worden niet (wetenschappelijk) geanalyseerd of beredeneerd, je verstand wordt niet volgestopt met extra kennis, maar je volgt de universele staat van spontaan en helemaal jezelf zijn.

Een metaforisch Verlichtend Anker in je Zelf

Kortom een verbindend helend Samen-Zijn heeft een krachtige werking, ook omdat dit zal kunnen gaan werken als een metaforisch Verlichtend Anker in je Zelf. Of zoals de Boeddha het noemde: “het leven ervaren in Zelflichtgevendheid”. In deze bijeenkomsten word je bewust ondersteunt om het vernieuwend Bronbewustzijn te gronden en te verankeren. Iedereen ontvangt hetzelfde tijdens de Gatherings, maar de ervaringen en uitwerkingen verschillen van persoon tot persoon en van bijeenkomst tot bijeenkomst. Dat wat je ontvangt is niet in woorden uit te drukken en is voor iedereen een individuele en unieke ervaring. Vertrouw er op dat alles wat zich tijdens en na de bijeenkomst aandient onderdeel is van jouw ontwikkeling en van jouw bestemming. En precies jou datgene geeft waar jouw ziel behoefte aan heeft om je weer terug te brengen in je natuurlijke staat van eenheid, in verbondenheid met alles in en om je heen, zodat je je ware natuur kunt leven.

Umoja’s missie

De gedachten in het hoofd van mensen te verlichten.
De ogen helder te laten zien.
Hun hart te verwarmen.
In de buik de levenskracht te laten ervaren.
En de voeten autonoom over de aarde te laten lopen.

Aankomende bron ontmoetingen

There are no upcoming events at this time.

Keesjan van der klooster

Keesjan is geboren op 13 november 1973 en groeide op in het Zeeuwse Westenschouwen. Zijn jeugd bracht hij door in de natuur, waar hij met zijn hond of paard uren kon verblijven. Het was voor hem normaal dat hij zich één met alles voelde.

lees verder
INDIVIDUELE SESSIE

Soms stroomt je dagelijks menselijk bewustzijn niet in overeenstemming met je ware natuur. Dit kan zich uiten in fysiek ongemak, emotionele onbalans, energieverlies en mentale - psychische problemen. Er zitten één of meerdere blokkades in je met allerlei ongewenste neveneffecten op de kwaliteit van je dagelijks leven. Door een individueel consult kom je op natuurlijke wijze terug bij jezelf.

lees verder
UMOJA WORLD BRON ONTMOETINGEN WERELDWIJD

Keesjan: “In mijn beleving komt iedereen hier op aarde om alles te ervaren wat er maar te ervaren valt. Niemand is hoger, lager, verder of beter op dit ervarende pad. Ik ben niets meer of minder bijzonder dan jij. De wereld is onze grootste leraar en houdt ons voortdurend een spiegel voor.

lees verder
VERLICHTENDE SESSIE

Een verlichtende sessie vindt plaats in een groep, maar je kunt je volledig op jezelf richten. Tijdens de sessie ontvang je het Umoja Bronbewustzijn. Daardoor kun je je stap voor stap de volmaakte harmonie van jouw ziel herinneren. Je ziel gaat zich weer verbinden met alle fysieke materie op aarde en met jouw persoonlijke levensdoelen. Op die manier voel je je steeds meer verbonden met jezelf en met alles om je heen.

lees verder

ORGANISEER EEN BRON ONTMOETING

Keesjan vindt het fijn om zoveel mogelijk plaatsen en mensen te bezoeken en daar het Universele licht van Liefde in ons bewustzijn te verspreiden en te verankeren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het organiseren van een Umoja Bron Ontmoeting met Keesjan in je eigen woonplaats, of in een stad in de buurt of in het land waar je woont, stuur dan een bericht naar Keesjan waarin je dat aangeeft.

ga naar Contactformulier

JOUW BIJDRAGE STEUNT de UMOJA WORLD FOUNDATION

Wij zijn één grote familie, alle levende wezens, wij hebben zorg te dragen voor deze bijzondere plaats waar we op geboren worden, waar we mogen leven en waar we weer dood gaan. Er zijn groepen binnen onze familie die ik graag steun verleen in de vorm van een geldbedrag, zodat zij hun leven kunnen leven en wij als totale familie in eenheid kunnen functioneren…

Lees verder